Varování Tato stránka používá cookies pro zlepšení uživatelského zážitku. Pokud budete pokračovat, budeme předpokládat že souhlasíte s přijímáním cookies z této stránky. OK
Telefonní kontakt +420 797 832 202
k dizpozici Po - Pá: 9:00 - 16:00

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracovaní osobních údajů a právech subjektů

Vaše soukromí je pro naši společnost důležité. Toto prohlášení o ochraně osobních údajů jsme vydali, abychom Vám poskytli informace o tom, jak nakládáme s Vašimi osobními údaji.

K ochraně Vašich osobních údajů přistupujeme v souladu s platnou českou legislativou především se zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") a Evropskou legislativou.

Získání osobních údajů:

Osobní údaje získáváme přímo od Vás.

Účel zpracování, doba uchovávání osobních údajů:

Osobní údaje od Vás získáváme za účelem uzavření smluvního vztahu, jakým je prodej zboží a služeb poskytovaných naší společností. Pokud se jedná o platbu přes elektronickou pokladnu (tedy na pokladní doklad), žádné Vaše osobní údaje nepotřebujeme. Pokud však chcete zboží a služby zakoupit na fakturu nebo prostřednictvím našeho internetového obchodu požadujeme od Vás běžné osobní údaje, jakými jsou jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, případně bankovní účet. Tyto údaje máme evidované v účetním systému podle příslušných zákonů 10 let. Pokud nám odmítnete poskytnout vaše osobní údaje, můžete zboží a služby zaplatit jen hotovostí.

Některé prostory také monitorujeme pomocí kamerového systému. Přístup k němu mají pouze oprávněné osoby, záznam se uchovává 15 dní a nepoužíváme žádné formy profilování nebo rozpoznávání. Cílem je hlavně ochrana našeho majetku a bezpečnost osob.

Vaše práva:

Osobní údaje jsou Váš majetek a máte proto některá práva, jak s nimi disponovat.

- Právo na přístup k osobním údajům, které zpracováváme a získání jejich výpisu.
- Právo na opravu a správnost údajů. Vaše údaje rádi opravíme a aktualizujeme.
- Právo na vymazání Vašich osobních údajů.
- Právo podat námitku proti zpracování.
- Právo na předávání osobních údajů.
- Právo na omezení zpracování Vašich osobních údajů naší společností.
- Právo podat stížnost orgánu dozoru.

Jak můžete uplatnit svá práva:

Existuje několik možností jak nás můžete požádat o práva týkající se Vašich osobních údajů:
1. Osobně, v běžném pracovní době v provozu u provozovatele internetového obchodu - ANIMAL FOOD s.r.o., Vrádište 159, 908 49 Vrádište, Slovenská republika.
2. Zasláním žádosti v papírové formě na naši adresu: ANIMAL FOOD s.r.o., Vrádište 148, 908 49 Vrádište, Slovenská republika
3. Zasláním žádosti pomocí emailu na adresu: animalfood.info@gmail.com

Důležité upozornení:

1. Vaše osobní údaje nepřenášíme mimo EU.
2. Při zpracovávání Vašich osobních údajů nepoužíváme automatizované rozhodování ani žádnou formu profilování.

Provozovatel osobních údajů:

Provozovatel: ANIMAL FOOD s.r.o., sídlo : Vrádište 148, 908 49 Vrádište, Slovenská republika, IČO: 47 562 137, vložka číslo 33793/T , tel: +421 34 622 8021

V případě potřeby v souvislosti se zpracováním osobních údajů nám napište na poštovní adresu nebo elektronicky na e-mail: animalfood.info@gmail.com